The Make

U krijgt vandaag de groeten uit Bonaire


Deze week krijgt u de groeten uit:

Oisterwijk werd gespot op Bonaire…

Bonaire

Zonder veel woorden, maar gewoon kei leuk om te zien. Hoe bijzonder is het, als je op 7821 kilometer van huis bent, en je ziet ineens je eigen woonplaats staan? ‘Oisterwijk, 7821 km’ pronkt er op het bordje onderaan de wegwijzer. Jordi en Susanne hebben het gespot tijdens hun vakantie op Bonaire. Via de satelliet naar pa, en vervolgens door de kabel naar ons, en u…

U krijgt de groeten vanuit Bonaire

Doe mee!

Vanaf uw woonadres of vakantie! Kent u of bent u een huidig of voormalig inwoner uit Haaren, Heukelom, Moergestel of Oisterwijk, die in een bijzonder land woont of op een bijzondere plek komt? Mail via mail@oisterwijknieuws.nl een leuke rechtenvrije foto met korte groet!

Klik hier en lees de volledige serie