glasvezel

Traumaheli na val van dak in Biezenmortel


Maandagmorgen heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Winkelsestraat in Biezenmortel.

De verreiker/ heftruck met rechts daarvan het gat in het dak waar de man doorheen viel (Foto: Toby de Kort).

Het dak van een boerenschuur moest vervangen worden. De eigenaar van de boerderij huurde een bedrijf in die aan de slag ging om het oude dak te verwijderen en een nieuw dak te plaatsen. De bouwvakker stond op een pallet van een verreiker/ heftruck. Toen hij op het dak stapte viel hij daar doorheen. Hij kwam hard op de betonnen vloer terecht en raakte zwaar gewond.

Politie, ambulance en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. De man is met grote spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arbeidsinspectie komt ter plaatse voor een onderzoek naar de toedracht, waarbij ook bekeken zal worden of er voldaan is aan de veiligheidsvoorschriften.

Er kwam een traumaheli ter plaatse (Foto: Toby de Kort).