bosch car service

Sportverenigingen in gemeente Oisterwijk ontmoeten elkaar op de sportbijeenkomst


Petanque Club Oisterwijk en Natuurlijk Gezond Oisterwijk organiseren ook dit jaar weer de Sport treft sport bijeenkomst.

Goede sfeer bij PCO in Oisterwijk.

Op zaterdagmiddag 11 september wordt het jaarlijkse petanque toernooi georganiseerd en, net zoals vorig jaar, wordt dit gecombineerd met de bespreking van het Lokale Sportakkoord. Alle sportverenigingen uit Oisterwijk, Moergestel, Haaren en Heukelom worden uitgenodigd voor een partijtje petanque en de opening van het nieuwe sportjaar.

Het Lokale Sportakkoord is vorig jaar in de zomer ondertekend door de gemeente Oisterwijk, verschillende sportverenigingen en partners. Tijdens de Sport treft sport bijeenkomst zullen we de voortgang bespreken over de ambities en actiepunten uit het Lokale Sportakkoord. Dit zijn ambities op het gebied van gezonde en toekomstbestendige sportverenigingen, natuurlijk gezond opgroeien van de jeugd en het natuurlijk gezond meedoen van ouderen en mensen met een beperking. Dit wordt aangejaagd door het team Natuurlijk Gezond Oisterwijk dat werkzaam is binnen de hele gemeente Oisterwijk.

Net zoals vorig jaar, is ook dit jaar tijdens het petanquetoernooi weer de felbegeerde wisselbeker te winnen. Bridge Club Moergestel die vorig jaar eerste werd, wordt uitgedaagd om de titel te verdedigen.