carnaval 2023

Raya de Aziatische krijger Disney Princess


De kinderfilm Raya en de laatste draak, van Walt Disney Animation Studios, voert ons naar Kumandra, een wereld waarin mensen en draken lang geleden in harmonie naast elkaar leefden.

Raya en de laatste draak

Toen een plaag het land bedreigde, offerden de draken zich op om de mensheid te redden. Als hetzelfde kwaad 500 jaar later opnieuw terugkeert, gaat Raya in haar eentje op zoek naar de legendarische laatste draak, hopend dat die het verscheurde land en het diep verdeelde volk kan herenigen.

In Nederland wordt de stem van Raya ingesproken door Tabitha en de stem van haar aartsvijand Namaari door Holly Mae Brood. René van Kooten spreekt de stem in van Tong. Alain Clark was verantwoordelijk voor de stem van Chief Benja, de vader van Raya. Loy sprak de stem van Dang Hai in.

Raya en de laatste draak is te zien op woensdag 27 oktober om 20.00 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entreeprijs €5,50 en (groot)ouders mogen gratis mee . Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 207 3333

Bestel uw ticket hier!