vacature

Openingsdag bij EKWC Oisterwijk voor winkel met keramische delicatessen*


In de voormalige ververij en looierij van de Koninklijke Verenigde Leerfabriek in Oisterwijk is een nieuw pareltje te bezoeken. Het sundaymorning@ekwc opent op hun adres in de Almystraat 10 een winkel.

Kunst te koop, die gemaakt is op het EKWC in Oisterwijk.

Het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC) ontvangt van over de hele wereld kunstenaars, designers en architecten om te experimenteren met klei en is hier al diverse jaren gehuisvest. Dit levert zowel bijzondere kunstwerken op als technische innovaties. De resultaten zijn te zien in musea van New York tot Tokyo. Het wordt tijd om deze keramische delicatessen met u te delen in de EKWC-shop.

Op 4 september is de eerste openingsdag, van 10.30 tot 17.00 uur. Bent u op zoek naar een authentieke Oisterwijks keramiekschaal met de kleuren van de bossen en vennen, een keramisch kunstwerk van bekende en onbekende kunstenaars die bij het EKWC gewerkt hebben, of een origineel cadeautje van keramiek? Loop gerust eens binnen en geniet van een lekkere kop koffie van koffiebranderij Rozema & Van Schijndel, die ook op deze plek gehuisvest is. De winkel en koffiebranderij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur. De winkel is ook op zaterdag geopend van 10.00 – 16.00 uur.

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer