The Make

Oldtimerrit door Oisterwijk en Moergestel


De afgelopen jaren was de eerste zondag van september steevast voor de oldtimershow in Oirschot. Vanwege corona is daar nu een rondrit van gemaakt, met een bezoek aan zorginstellingen.

Oirschot Mobiel komt naar je toe!

Oldtimerliefhebbers rijden met hun bezit langs langs instellingen en verzorgingstehuizen in de plaatsen rondom Oirschot. Het druppelsgewijs passerende rollend erfgoed kan door de bewoners van de instellingen vanuit het raam of langs de weg bekeken worden. Op zondag 5 september lopen de routes lopen door de plaatsen Oirschot, de Beerzen, Reusel, Bladel, Veldhoven, Best, Liempde, Boxtel, Oisterwijk en Moergestel. Old Timers Oirschot hoopt op deze manier de bewoners van de instellingen een mooie verrassing te bezorgen en de zorgmedewerkers een dankgroet te brengen, maar ook de toeristen op de terrassen te trakteren op een mooi schouwspel van auto’s uit vervlogen tijden. Er zijn drie  korte ritten, ’s morgens en ’s middags.

Oldtimers rijden door de straten en langs zorginstellingen.