anytime

Oisterwijkse Opkikker te gast bij Brownies en downieS


Woensdag waren er 30 gasten uitgenodigd in restaurant Brownies & downieS, om bij Ramona van Beek en haar team om te genieten van de Opkikker aan Tafel.

Kom maar binnen, ga lekker zitten, en geniet… (Bron: Facebook Mentorhulp)

Er werd getrakteerd op koffie, thee, frisje, verse courgette soep, clubsandwich aan een prikker en een brownie, echt heerlijk! Iedereen heeft enorm genoten, het was echt weer super gezellig.

Award

Voor de kanjers van Brownies & downieS was er ook een award. Deze is speciaal gemaakt door een bijzondere glasblazer Aad van der Weel. Het is een waardering voor de inzet van lokale ondernemers die de sociale activiteiten steunen.

Meedoen

Een award voor het team van Brownies&downieS (Bron: Facebook Oisterwijk Centraal).

De O’pkikker activiteit is bedoeld voor ouderen met geen of klein sociaal netwerk, mensen die ziek zijn, mensen met een beperking, mensen met een kleine beurs, statushouders en vluchtelingen. Aanmelden voor deelname kan via mentorhulpoisterwijk@outlook.com of bel 06-47933872 voor meer informatie.

Donaties

Door ontvangen donaties kunnen er dertig gasten uitgenodigd worden bij O’pkikker aan Tafel. Dit wordt aangeboden door stichting Sociaal Huis Oisterwijk in samenwerking met de lokale horeca en Mentorhulp Oisterwijk. Wilt u de activiteiten van stichting Sociaal Huis Oisterwijk ondersteunen? Dat kan door een donatie te doen op bankrekeningnummer NL21 RABO 0340 8810 54.

Let op: Onderstaande donatieknop is niet voor bovenstaande activiteit, maar voor uw steun aan ons redactiewerk, dat u zich niet vergist.

 

DTZ logo low