Krekul

Oisterwijk mag weer samen aan tafel!


Tijdens de week van de verbinding wordt er weer een Oisterwijk aan Tafel georganiseerd.

Deelnemers aan tafel met ruime afstand (Foto: Carien van de Pas)

Voorheen in 2019 was dat op de Kop van de Lind met 400 gasten op het veld bij de Kiosk; in september 2020 werd het in kleinere groepen tot 50 personen georganiseerd bij The Inside, met een aangepast programma vanwege corona. Oisterwijk aan tafel kent altijd een heerlijke brunch en entertainment. Deze activiteit is bedoeld voor ouderen met geen of klein sociaal netwerk, mensen die ziek zijn, mensen met een beperking, mensen met een kleine beurs, statushouders en vluchtelingen.

Dit jaar wordt er op 21, 22 en 23 september van 10.00 tot 12.00 uur ook een brunch aangeboden aan 150 gasten, door de ondernemers van De Heren van de Ronde Tafel, Sociaal Huis Oisterwijk, Mentorhulp Oisterwijk, Jumbo Denissen en The Inside. Deelname kost 3,50. Wilt u er bij zijn, of wil je samen met ouder(s), oom, tante of buur, vriend(in) komen brunchen, laat het dan weten via mentorhulpoisterwijk@outlook.com of bel naar 06-47933872. U ontvangt daarna de locatie.

Lees hier komende weken meer over De Week van de Verbinding.