bosch car service

Oisterwijk komt volgende week in beweging tijdens de Nationale Sportweek


Van 17 t/m 26 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Een volle week om sport en bewegen in de spotlights te zetten. Ook in de gemeente Oisterwijk!

Basisschool kinderen sporten bij PCO in Oisterwijk.

Natuurlijk Gezond Oisterwijk organiseert samen met lokale partners leuke beweegactiviteiten voor jong en oud. Samen zorgen zij voor extra sport- en spelplezier! Beweeg jij mee? De Nationale Sportweek is dé week om lekker in beweging te komen. “We organiseren veel toffe activiteiten voor jong én oud. Want deelnemen aan sport betekent deelnemen aan de maatschappij. Het zorgt voor ontmoeting en het houdt ons gezond”, aldus beweegcoach Paula Marcelis.

Maar dat is nog niet alles. In deze week vindt ook de Oisterwijkse Sport- en cultuurdag plaats voor iedereen uit de gemeente Oisterwijk. Op vrijdag 24 september van 8.30 uur tot 14.30 uur geven verschillende (sport)verenigingen clinics en workshops waar basisschoolleerlingen aan deelnemen. Ook zijn er vele senioren actief op en om de velden van hockeyvereniging MHC HOCO en zwembad Den Donk met Ontmoeting in Beweging. Tijdens de pauze om 12.00 uur zal wethouder Dion Dankers namens het college van B&W het lokale sport- en preventieakkoord ondertekenen. Wethouder Dion Dankers: “Met al deze sportieve sport- en beweegactiviteiten willen we zoveel mogelijk mensen uit gemeente Oisterwijk inspireren om een leven lang te genieten van sport en bewegen. Wij doen mee! Jij toch ook?”

Kijk op www.natuurlijkgezondoisterwijk.nl of neem contact op met Rian Spaan via Rian@natuurlijkgezondoisterwijk.nl of 06-19702975.