Krekul

Oisterwijk aan Tafel in de Week van de Verbinding


Tijdens de week van de verbinding ging Oisterwijk weer aan Tafel.

Genieten en kennis maken, verbinden! (Foto: Leny van Schijndel).

Voorheen in 2019 was dat op de Kop van de Lind met 400 gasten op het veld bij de Kiosk; in september 2020 werd het in kleinere groepen tot 50 personen georganiseerd bij The Inside, met een aangepast programma vanwege corona; deze editie werd gehouden in Tiliander, maar wel met de medewerking van The Inside. Oisterwijk aan tafel kent altijd een heerlijke brunch en entertainment. Deze activiteit is bedoeld voor ouderen met geen of klein sociaal netwerk, mensen die ziek zijn, mensen met een beperking, mensen met een kleine beurs, statushouders en vluchtelingen.

Dit jaar werd er op 21, 22 en 23 september een brunch aangeboden aan 150 gasten, door de ondernemers van De Heren van de Ronde Tafel, Sociaal Huis Oisterwijk, Mentorhulp Oisterwijk, Jumbo Denissen en The Inside.

Klik hier voor mer foto’s

Klik hier voor meer berichten over de Week van de Verbinding

Een warme sfeer bij Tiliander (Foto: Leny van Schijndel).

 

DTZ logo low