glasvezel

Nemelaer Haaren gelijk tegen svTOP


Nemelaer heeft extra tijd nodig om bij svTOP een punt te halen. svTOP-Nemelaer werd 2-2.

Nemelaer bij svTOP

Daar waar Nemelaer in de beker ook de extra tijd nodig had om een goed resultaat te behalen ontstond in Oss dezelfde situatie. In een matige 1e helft van Nemelaer was de thuisploeg de bovenliggende partij. Na de pauze knokt Nemelaer zich terug in de wedstrijd. Het duurde toch noch even voordat de aansluitingstreffer werd gescoord maar daarna was Nemelaer het meest dreigend. De gastheer weet een paar spaarzame, maar wel grote, kansen niet te benutten en Nemelaer krijgt loon naar werken in de extra tijd.

Eindelijk weer eens een echte wedstrijd. Op bezoek bij svTOP in Oss treft Nemelaer een goede tegenstander die naast de voetbalkwaliteiten ook nog eens regelmatig slimmer en scherper waren in de duels. Uit een voorzet van Linders weet Cuppen bij de 2e paal de bal relatief eenvoudig binnen te tikken. 1-0(19). Nemelaer heeft veel moeite om grip te krijgen op de tegenstander. Uit een vrije trap kopt vd Vlist strak binnen. 2-0(37). Nemelaer wekt daarna de indruk al verslagen te zijn. Na de pauze wordt echter uit een ander vaatje getapt. Nemelaer knokt zicht terug in de wedstrijd maar het duurt tocht nog even om de aansluitingstreffer te forceren. Na een assist van Niels de Waal weet Joeri Vugts zich uiteindelijk vrij te spelen en weet hij ook het net te vinden. 2-1(72). Nemelaer neemt risico’s en blijft sterker alhoewel de gastheer af en toe gevaarlijk weet uit te breken. Op het moment dat doelman Kamile de Jong is gepasseerd weet Gijs van Baast hem te assisteren door een bal van de doellijn weg te werken. Ook jongeling Florus Bressers voorkomt een paar keer met een uiterste krachtinspanning een tegentreffer. In de extra tijd weet Nemelaer de verdiende gelijkmaker te scoren. Een schot van Joeri verdwijnt in een kluwen van spelers en het is Kevin van Kempen die vanaf 5 mtr weet binnen te tikken. 2-2(92). Gelukkig voor Nemelaer weet Kamile de Jong nog een 1op1 situatie in zijn voordeel te beslissen. Nemelaer vertrekt uit Oss met een goed gevoel vooral gebaseerd op een goede de tweede helft wat gelukkig ook nog een verdiend punt oplevert.

A.s zondag komt EFC uit Eersel op bezoek wat is gestart met een 2-0 winst op Brabantia.