anytime

Maak kennis met de Bibliotheek van Oisterwijk


Wist je dat de Bibliotheek veel meer doet dan boeken uitlenen? Dat ze je bijvoorbeeld helpen om je talent te ontwikkelen of je lees-, taal- en digitaal vaardiger te maken?

Het is feest in de bieb!

Er zijn spreekuren waar je terecht kunt met allerlei vragen en je kan er studeren, gratis de krant lezen, of kom je met inwoners en partners samenwerken om programma’s te maken die aansluiten op behoeftes van de samenleving? Dit en nog veel meer gebeurt er in de Bibliotheek. De meeste activiteiten zijn ook nog eens gratis en je hoeft geen lid te zijn om deel te kunnen nemen. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden.

Meer weten? Kom dan vrijblijvend langs op de kennismakingsmiddag op 23 september tussen 15.30 en 17.00 uur. Bekijk de presentatie, speel een “vind je weg in de bieb” spel, beleef laaggeletterdheid met een VR bril, ontdek de Dementheek, laat je informeren door de vrijwilligers over de activiteiten en nog veel meer. Ook opent de bieb die dag feestelijk het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). Hier kun je terecht voor al je vragen over websites van de overheid.

En tot slot, ligt er ook een goodiebag voor je klaar, maar op=op dus wees er snel bij!

Deze middag is voor alle leeftijden. Je bent van harte welkom!