bosch car service

Kunstenaars in en rondom Oisterwijk openen de deuren van hun atelier


´De gevolgen van de coronacrisis zijn ook voor veel kunstenaars ingrijpend en voelbaar. Daarentegen is er veel nieuwe kunst gemaakt tijdens de coronatijd en hoe heerlijk is het om dit nu weer met het publiek te kunnen delen met een Open Atelier weekend´, vertelt één van de initiatiefnemers Carla van Iersel. Daarom zetten op zaterdag 25 en zondag 26 september verschillende kunstenaars uit Berkel-Enschot, Haaren, Moergestel, Oisterwijk en Udenhout de deuren van hun atelier wagenwijd open.

Er werd tijdens corona heel wat kunst gemaakt…

Beide dagen is het publiek van harte welkom, tussen 12.00 en 17.00 uur, voor een uniek kijkje in de ateliers van Sylvia Hackbarth, Els van der Meulen, Bas en Nicole Berkelmans, Marianne van den Berg, Toos Koopmans, Rob van Trier, Lonneke de Kok en Mainkunstenaars. Het aanbod is zeer gevarieerd . Van schilder- en tekenkunst tot fotografie, mixed media, staalsculpturen, keramiek, metaal-art, textiel, kunst van plantaardig materiaal en land-art. ´Beleef de kunst weer heerlijk van dichtbij, hoor de verhalen achter de verschillende werken en zie de kunstenaars in actie´, enthousiasmeert van Iersel ons.

De deelnemende kunstenaars en hun locaties zijn:

Rob van Trier
De Kraan 94
Berkel-Enschot

Atelier van de Dingen
Kerkstraat 5
Haaren

Lonneke de Kok
Gever 1
Haaren

Bas en Nicole Berkelmans
Tilburgseweg 9
Moergestel

Mainkunstenaars
Nijverheidsweg 6
Oisterwijk

Marianne van den Berg
Mgr. Verhoevenlaan 47
Oisterwijk

Sylvia Hackbarth
Haarensebaan 2
Udenhout (Bij de houten poort en het bordje Hackbarth-art)

Els van der Meulen
Groenstraat 12
Udenhout