anytime

Knutselclub voor kinderen in de Pannenschuur


De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op; de vrijwilligers van de knutselclub in Wijkcentrum Pannenschuur zijn druk bezig met de voorbereidingen.

Knutselen in het wijkcentrum…

Als je tussen de 6 en 12 jaar bent ben je welkom vanaf woensdag 22 september van 14.00 tot 15.30 uur; deelname kosten bedragen 2 euro. Daarna is er iedere maand een knutselmiddag. De andere data zijn 6 oktober, 3 november, 1 december en 22 december. Deze eerste keer zijn de ouders ook welkom; voor hen is er een verrassing gemaakt. En dan kan de leiding ook even kennis maken.

Tot slot zijn ook vrijwilligers welkom, zodat er in 2022 nog meer middagen georganiseerd kunnen worden. Handige ouders, opa’s en oma’s zijn welkom. Wil je informatie dan kun je bellen met 06-18080086.

 

DTZ logo low