bosch car service

Inwoners Moergestel strijden om miljoenen bij Linda de Mol


Een spannend vooruitzicht voor vijf gelukkige inwoners van Moergestel. Zij nemen plaats in de studio voor de derde aflevering van de Postcode Loterij Miljoenenjacht en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Moergestel daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 19 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

De inwoners van Moergestel zijn te gast bij Linda de Mol (Foto: Roy Beusker Fotografie).

Tim (33) is één van de gelukkigen die plaatsneemt in de studio in Amsterdam: “Ik heb er enorm veel zin in! Ik heb de eerste aflevering van dit seizoen aandachtig gekeken. Verder ga ik me niet voorbereiden. Ik zie vanzelf wat er gaat gebeuren. Je zit natuurlijk niet elke dag in een tv-studio, dus daar ga ik vooral van genieten!” De vijf inwoners van Moergestel zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 50 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het Gouden Koffer Spel te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld waarin we niemand uit het oog verliezen. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,1 miljard euro aan mens en natuur geschonken.