anytime

Hulde aan 200 deelnemers Toer Mee Moergestel


Ondanks het ongunstige weer deden 200 personen mee aan de sponsortocht voor het werk van pater Theo Raaijmakers in Bolivia. Hulde aan de dapperen die de miezerregen trotseerden.

De fietsroute verbond de drie kernen van de Jozefparochie Haaren, Oisterwijk en Moergestel met elkaar. De route voerde ook langs Berkel-Enschot, vanwaar al sinds 2008 rechtstreeks deel genomen wordt. Posten waren er op mooie plekken zoals de pastorietuin in Oisterwijk, Hoeve Arbeid Adelt aan de Fransebaan en de tuin van Park Stanislaus. In de aula was de historie van de Toer Mee uitgebeeld met foto’s en een film van MTV, die druk bekeken werden. Het was immers de laatste keer dat de Toer Mee in deze vorm van start ging. Om de deelnemers van vroeger te plezieren werd hen een rit over de route met de Parelexpress aangeboden. Hiervan is tot twee keer toe gebruik gemaakt.

Wie niet meer op de fiets kon, kreeg een rondrit met de Parel Express aangeboden.

De opbrengst van de fietstocht was in Moergestel 2300 euro. Berkel-Enschot bracht afgerond 2400 euro bij elkaar. Hierin begrepen de bijdrage van 27 bedrijven die sponsorden. De actie onder bedrijven in Moergestel komt nog bovenop dit resultaat. Hartelijk dank aan alle deelnemers en overige sponsors en niet minder dank aan alle vrijwilligers en bedrijven die hun medewerking hebben verleend. Sponsoren is nog steeds mogelijk op banknr. NL 89 RABO 0134 5207 69 van Stichting Werk Theo Raaijmakers, o.v.v Toer Mee.

Fietsroutes van de Toer Mee 2021 zijn verkrijgbaar à 3 euro, stuur daarvoor een mail naar f.h.j.kuijpers@tele2.nl