koopzondag

Geslaagde statiegeldactie in Haaren voor Kanjer Wens Nederland


Kanjer Wens Nederland heeft samen met de Jumbo in Haaren een statiegeldactie mogen organiseren.

Jumbo klanten doneren hun statiegeld; Martien mocht het in ontvangst nemen.

De afgelopen periode zijn  mooie statiegeldacties georganiseerd voor de stichting. Zo heeft vrijwilliger Martien de Jumbo in Haaren bereid gevonden om in de maand juli de statiegeldbonnen voor dit goede doel te verzamelen. Vorige week mocht Martien bij de supermarkt een mooie cheque in ontvangst nemen.

Kanjer Wens Nederland bezorgt ernstig zieke 4 tot 16-jarigen en hun familie zowel een onvergetelijke, zorgeloze Kanjer Wens Dag áls een verlicht hart dat daarna nog wéken zo niet máánden blijft gloeien. Denk aan een dagje varen, zingen met een zangeres, of bijvoorbeeld de geweldige dag voor Thijs. Thijs werd opgehaald met een limousine onder begeleiding van zowel een politiemotor als een politieauto van agenten Raymond en Jan van Politie Oisterwijk. Via patissier en chocolatier Saranne voor de nodige hapjes voor onderweg, ging hij naar diverse locaties in het land met magische onderwerpen en leerde hij een goocheltruc …

Kanjer Wens Nederland is dankbaar voor dit soort initiatieven. Wilt u Kanjer Wens Nederland ook helpen? Neem contact op met kantoor@kanjerwens.nl.

 

DTZ logo low