bosch car service

Frank Nabbe eerste Oisterwijker over de finish van Brabants Mooiste


Oisterwijker Frank Nabbe was afgelopen zondag de eerste Oisterwijker die over de finish vloog van Brabants Mooiste.

Swinkels uit Beek en Donk ging als eerste over de streep (Foto: Karel Verkerk – Lovo).

Dhr. Swinkels uit Beek en Donk won de wielerronde; hij was daarvoor als allereerste over de streep gereden, onder het toeziend oog van geplaceerd publiek. En ook met een blik van de camera van Lovo, waarvan u binnenkort de beelden kunt zien.

De deelnemers en publiek van het wielerevent Brabants Mooiste konden zondag genieten van een heerlijk zacht zonnetje, met een niet al te warme dag. Er werden twee routes gereden door de omgeving van Oisterwijk, met start en finish in een van de vijf mooiste dorpen van Nederland.