The Make

Ellen Rijk nam afscheid van De Vrolijkheid op AZC Oisterwijk


Afgelopen zomer werd afscheid genomen van Ellen Rijk als coördinator van De Vrolijkheid.

Stichting de Vrolijkheid organiseert kunstprojecten voor en met kinderen en jongeren in Nederlandse asielzoekerscentra; Ellen deed dat samen met enkele anderen in Oisterwijk. Het geeft de kinderen en jongeren op het AZC een fijne bezigheid, en het kleurt hun leven een beetje vrolijk.

Ellen Rijk nam afscheid (Foto: Kim Pattiruhu)

Ellen gaat met pensioen. Ellen heeft haar eigen afscheidstour gekregen met speciale zelfgemaakte maskers. Ellen heeft het stokje overgedragen aan Joris van Laak. Samen met Kim Pattiruhu, een team van vrijwilligers, bewoners en lokale kunstenaars zullen zij de komende tijd weer een leuk programma maken voor de kinderen en jongeren tot 25 jaar op het opvangcentrum. Ook is De Vrolijkheid bezig om de recreatieruimte op te knappen, Zo wordt er een muur bestempeld door de kinderen met zelfgemaakte tekeningen!