kooplokaal

Compliment voor de Oisterwijkse afvalstoffendienst


Klagen mag als het nodig is, maar een compliment is zeker zo welkom. Vooral voor de mensen die voor ons het werk doen:

Vul een paar vragen in, en de afvalstoffendienst lost het op…

‘Aan het einde van de dag trof ik mijn groencontainer nog bijna vol aan. De vuilniswagen was al geweest, maar het was helaas niet gelukt mijn container goed leeg te schudden. Ik baalde wel een beetje. Heel erg vast zat het niet, dus heb ik een melding gemaakt via de website (www.afvalstoffendienst.nl – Red.). Daar stond vermeld dat ik na melding de container aan de straat moest laten staan. Eerlijk gezegd had ik geen hoge verwachting. Maar! Vanmorgen kwamen ze opnieuw langs. De container werd opgepikt, even flink door elkaar geschud, en keurig leeg weer neergezet. Heel fijn, en een goede service, bedankt!’