The Make

Bourgondisch genieten van de nazomer


Wie wil dat niet? Nog even heerlijk genieten van de nazomer! Dat doe je in Oisterwijk met de Bourgondische route.

Smullen!

De Bourgondische route brengt u op de fiets door de vier dorpskernen waaruit de gemeente Oisterwijk tegenwoordig bestaat. De route en het arrangement is samengesteld met de plaatselijke ondernemers in deze dorpen: Heukelom, Moergestel, Haaren en Oisterwijk. Met uw gezin, familie- of vriendendag of voor het team een mooie gelegenheid samen gezellig en sportief bezig te zijn, en ontspannen te ontmoeten en genieten.

In het Mooiste dorp van Brabant, een erkenning die vorig jaar werd behaald, is het genieten. Door de bijzondere combinatie van bossen en vennen, natuurgebied de Kampina en de diversiteit van de vier dorpskernen, beleeft u een unieke dag. Laat u onderweg verwennen door onze Brabantse gastvrijheid en Bourgondische lekkernijen. Tijdens dit arrangement krijgt u koffie/thee en gebak, een uitgebreide lunch met een drankje en twee bolletjes ijs naar keuze van de meester.

Het arrangement is voor €24,95 pp te bestellen via Schepens Fietsverhuur (klik hier).

Tevreden gezichten bij Schepens Fietsverhuur in Oisterwijk.

 

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer