glasvezel

Beeldbank Oisterwijk: Straatfeest


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Straatfeest Rietstraat in 1984

Waar kun je nog meemaken dat je wordt verkozen tot ‘Ere-Rietburger’ of ‘Mafste Slaapkop’! Oisterwijkse film van het ‘Rietstraat straatfeest’ uit 1984! Zeker als je uitrekent dat de ‘Ren je Rot’ spelende jeugd inmiddels Abraham heeft gezien en de in de bloei van hun leven zijnde volwassenen al enkele jaren van hun pensioengerechtigde leeftijd geniet maakt het bekijken de moeite waard. Helemaal voor de Rietstraatbewoners van destijds zelf! Leo van Stippent legde het allemaal vast en Jan Smulders (De ere-RietBurger) was erg zuinig op de beelden, vandaar dat we nog kunnen nagenieten van het ‘Rietstraat Festival’ van 1 september 1984, een straatfeest waar jong en oud zich prima vermaakte met o.a. playback, sketches, wedstrijden en niet te vergeten het méér dan fiks versterken van de inwendige mens! De film toont dat de bewoners het prima met elkaar konden vinden!

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk