baderie

Anytime Fitness Haaren pakt uit tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek*


Zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 24 september 2021 om draait.

Anytime Fitness aan de Driehoeven 68 in Haaren grijpt de Nationale Sportweek aan om mensen uit de omgeving te laten ontdekken wat fitness met je doet. In deze week richt Anytime Fitness Haaren zich specifiek op de leeftijdsgroep van 60+. Tijdens de Nationale Sportweek zal Anytime Fitness Haaren van 20 tot en met 24 september groepstrainingen aanbieden voor 60+ers om te kunnen ervaren wat fitness met je doet en hoe gezellig en leuk het is.

Kom gerust eerst proberen!

Een 60+ lid zegt het volgende: ‘’Ik sport graag bij Anytime Fitness Haaren omdat er vriendelijk en bekwaam personeel is die je goed begeleid. Daarnaast is er goede apparatuur. Ook is er een gezellige sfeer en je voelt je er welkom. De koffie staat altijd voor je klaar!” Anytime Fitness onderscheidt zich door het ruime aanbod van programma’s, de persoonlijke begeleiding en de 24/7-openingstijden die jou de vrijheid bieden te sporten wanneer het jou uitkomt.

Doe mee!
60+-ers kunnen zich nu aanmelden voor de groepstrainingen die plaatsvinden van 20 tot en 24 september om 10.00 – 10.30 uur of 10.30 – 11.00 uur. In dit half uur gaat u aan de slag met spier- en botversterkende oefeningen, en balansoefeningen om het evenwicht te verbeteren.

Aanmelden kan via haaren@anytimefitness.nl

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer