kooplokaal

Alzheimer café Oisterwijk viert 25 jaar


In oktober zullen de bijeenkomsten van de Alzheimer cafés in het teken staan van de viering van het 25-jarige bestaan van de afdeling Midden-Brabant van Alzheimer Nederland.

Feest en natuur gaan samen bij het Alzheimercafé

Bij een viering hoort natuurlijk ’n feestje. De café-bijeenkomst van 19 oktober zal in het teken staan van beweging, geïnspireerd vanuit de natuur. De natuur laat ons zien hoe mooi alle leven hier op aarde in elkaar verweven zit. Alles verandert voortdurend. Door de 4 seizoenen leert de natuur ons dat alles steeds weer opnieuw begint. Ons hele leven is voortdurend in beweging. Natuurlijk in beweging zijn, letterlijk en figuurlijk, helpt ons om open en soepel met veranderingen om te gaan.

Ook voor mensen met dementie is het belangrijk om te blijven bewegen. Het gaat dan om in beweging komen op een manier die bij ieder als persoon past in welke levensfase of omstandigheid dan ook. Marianne Bezems en Gerry Moes uit Tilburg, van De Groene Muze, zijn voor deze avonden uitgenodigd als gast docenten dans/beweging. Laat u inspireren in oktober, het wordt een avond waarbij u niet stil kunt blijven zitten!

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden, vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen wat de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die de aanwezigen elkaar geven is van zeer grote waarde, en de aanwezigen gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Duur programma van 20.00 – 22.00 uur. Locatie De Coppele, Prunusstraat 69, Oisterwijk. Aanmelden is niet nodig.

DTZ logo low