bosch car service

Alzheimer café Oisterwijk over het afgelopen jaar


Het Alzheimer Café heropent op dinsdag 21 september met een terugblik op het afgelopen jaar.

Bezoekers kunnen in gesprek gaan over uw ervaringen over het afgelopen jaar. Gelegenheid uw hart te luchten en uw ervaringen te delen. Hoe ging het met uw mantelzorger(s)? Wat viel tegen en wat ging goed? Welke mogelijkheden zag u?

Het alzheimercafé in Oisterwijk

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden, vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen wat de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die de aanwezigen elkaar geven is van zeer grote waarde, en de aanwezigen gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Duur programma van 20.00 – 22.00 uur. Locatie De Coppele, Prunusstraat 69, Oisterwijk. Aanmelden is niet nodig.

DTZ logo low