lezing goed oud worden

Voormalig wethouder Algemeen Belang stelt vragen over ventilatie op scholen


Meestal is het in de gemeentepolitiek zo, dat als er formeel schriftelijke vragen worden gesteld, er via de informele weg nog geen bevredigend antwoord is ontvangen. In dit geval worden de vragen gesteld door voormalig wethouder Eric ten Brink, nu namens zijn partij Algemeen Belang.

Eric ten Brink

Ter voorkoming van verspreiding van corona, moet de luchtkwaliteit en met name de ventilatie op scholen in orde zijn, zo stelt de Rijksoverheid. Nu de scholen binnenkort weer van start gaan wil Ten Brink van het college (burgemeester en wethouders) weten hoe het in Oisterwijk gesteld is met de luchtkwaliteit. En mocht die niet voldoende zijn, hoe gaat de gemeente dat oplossen, welke kosten zijn daarmee te verwachten en ‘Heeft de gemeente al een vraag uitstaan naar het rijk om in aanmerking te komen voor de beschikbaar gestelde bijdrage?’