The Make

Speciaal voorleesuurtje met Oisterwijkse voorleeskampioen Sam


In de vakantie wordt er elke woensdag voorgelezen in de Bibliotheek. Op 25 augustus is er een speciale voorleessessie.

Voorleeskampioen Sam

Op die dagen komt namelijk Sam Wolfs, onze lokale voorleeskampioen 2021, voorlezen voor kinderen van 6-8 jaar. Sam is zelfs tot de landelijke finale gekomen van de nationale voorleeswedstrijd en dat terwijl ze lezen vroeger niet leuk vond. Wil je weten hoe ze dat heeft gedaan? Kom dan luisteren naar haar verhaal. Je mag haar ook vragen stellen.

Dit kan op 25 augustus om 11.30 uur. Kom je ook naar deze toffe activiteit? Graag wel even aanmelden via oisterwijk@bibliotheekmb.nl Deze activiteit is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Bekijk ook de agenda op www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk voor alle activiteiten in de vakantie. Nog meer vakantie inspiratie vind je op www.bibliotheekmb.nl/zomer-met-de-bieb