vacature

Petanque Pareltoernooi in Oisterwijk


PCO organiseert op zondag 22 augustus een alternatief Pareltoernooi.

Goede sfeer bij PCO in Oisterwijk.

Al voor de eenendertigste keer wordt door Petanqueclub Oisterwijk (PCO) het Pareltoernooi gehouden. Veel spelers hebben inmiddels hun weg gevonden naar de fijne banen en de gezellige accommodatie aan de Moergestelseweg. Zij weten immers, hier kun je in een gemoedelijke, gezellige en zomerse sfeer sportief strijden voor mooie prijzen.

Aan dit alternatief Pareltoernooi kunnen dit jaar echter alleen licentiehouders van de NJJB en natuurlijk ook licentiehouders uit België, Frankrijk en Duitsland meedoen. Deze deelnemers spelen vijf wedstrijden in poules waarna een finale volgt. Voor de winnaars zijn geldprijzen beschikbaar. De wedstrijden beginnen exact 10.30 uur.

Natuurlijk rekent PCO er opnieuw op dat weer veel boulers, maar ook toeschouwers de weg naar de Moergestelseweg in Oisterwijk weten te vinden. En bent u nog nooit bij PCO geweest? Kom dan zeker eens een kijkje nemen, want verscholen achter de huisartsenpraktijk en de poliklinieken ligt een verrassend mooie accommodatie met maar liefst 42 buitenbanen, twaalf binnenbanen, een prachtige kantine en een heerlijk terras.

Inschrijven kan via OnTip of via telefoonnummer 06 53 92 50 06; het inschrijfgeld is € 12,00 per doublet.
Inschrijving is mogelijk tot 19 augustus.