lezing goed oud worden

Omroep Oisterwijk viert een jaar radiomaken met speciale uitzending


Gewoon vol enthousiasme doen wat je leuk vindt; in dit geval radio maken. Omroep Oisterwijk is in 2020 van start gegaan met live radio uitzendingen en dat ging in een jaar tijd in razend tempo. Donderdag vieren zij hun 1-jarige jubileum.

Donderdag 2 september om van 20.00 tot 22.00 uur is er een speciale uitzending van de mannen van Omroep Oisterwijk, te beluisteren via Omroepoisterwijk.nl

Eerst was er af en toe een uitzending; daarna iedere werkdag van 10.00 tot 12.00 uur en aangevuld met specials. Dit laatste zijn thema uitzendingen op vrijdag tussen 20.00 en 22.00 uur en oneven weken op donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur. Eerst met de twee enthousiastelingen Frank en Niels, waarbij in de coronaperiode het radiobloed kriebelde. Daarna werden het er vier, na de aanvulling met Ton en Jeroen!  Frank voor het ‘café’, Jeroen maakt ‘At Work’, Niels en Ton verzorgen ‘The Pit’. En het mooie van dit alles is de samenwerking met onze nieuwsredactie; zowel op hun website als in hun uitzendingen brengen ze samen met ons het Oisterwijkse nieuws!

Het team van nu met Frank van Poppel, Ton Oerlemans, Niels van den Dries en Jeroen Hazenberg.