The Make

Oisterwijkse Parelkwis gaat in 2021 voor goed doel


Vorig jaar werd de Oisterwijkse Parelkwis na lang wikken en wegen geannuleerd. Het was vanwege corona onverantwoord om groepen samen te laten komen en mee te laten doen aan de dorpskwis. Direct werd door de organisatie voor 2021 een datum vastgelegd: ‘We zien jullie graag allemaal terug bij de Parelkwis 2021.’

Behalve winst, roem, en plezier, nemen de Parelkwis winnaars ook een geldbedrag mee voor een goed doel  (Foto: Joris van der Pijll).

“Op welke dagen hadden we dit jaar sneeuw in Oisterwijk die bleef liggen?” of “Wie heeft het oudste team, tel alle leeftijden van je teamgenoten op en noteer de berekening + uitkomst!” het zijn zomaar twee voorbeelden van vragen die je kunt verwachten bij de Parelkwis. De Parelkwis is het evenement van het jaar om aan deel te nemen met een team van vrienden, collega’s, sportmaatjes, familieleden, buren, vage kennissen of alles door elkaar.

Op zaterdagavond 25 september vindt de spelavond plaats. Met je team krijg je een groot boek met allerlei opdrachten en vragen over verschillende onderwerpen. Op zondagmiddag 3 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. Nieuw dit jaar is, dat de teams spelen voor een goed doel. Teams kiezen voorafgaand aan de spelavond een doel voor het geldbedrag dat hoort bij de overwinning.

Stel een team samen en schrijf je in via  www.parelkwis.nl