baderie

Oisterwijkse Opkikker gaat gewoon door


Woensdag was er weer eentje; een Oisterwijkse O’pkikker activiteit, georganiseerd bij de lokale horeca op het terras. Tijdens de coronaperiode was er veel aandacht voor, maar ook daarvoor, en zo u ziet nu ook daarna blijft dit mooie project lachende gezichten opwekken.

Genieten!

Dertig gasten konden gezellig samenzijn op het terras bij Eethuys De Lind, Mark Cindy Verwey en hun crew verzorgden een lekkere O’pkikker. Er werd genoten van een lekkere traktatie Oisterwijkse Heer met slagroom, tweemaal koffie, thee of een frisje, en een broodje kroket met rauwkost. Mede dankzij Marianne van den Oetelaar en Coby van Straalen werd het een geslaagde middag.

De O’pkikker activiteiten zijn bedoeld voor ouderen met geen of klein sociaal netwerk, mensen die ziek zijn, mensen met een beperking, mensen met een kleine beurs, statushouders en vluchtelingen. Aanmelden voor deelname kan via mentorhulpoisterwijk@outlook.com of bel 06-47933872 voor meer informatie.

Donaties

Door ontvangen donaties kunnen er dertig gasten uitgenodigd worden bij O’pkikker aan Tafel. Dit wordt aangeboden door stichting Sociaal Huis Oisterwijk in samenwerking met de lokale horeca en Mentorhulp Oisterwijk. Wilt u de activiteiten van stichting Sociaal Huis Oisterwijk ondersteunen? Dat kan door een donatie te doen op bankrekeningnummer NL21 RABO 0340 8810 54.

Mark staat graag klaar voor dergelijke mooie activiteiten…

Let op: Onderstaande donatieknop is niet voor bovenstaande activiteit, maar voor uw steun aan ons redactiewerk, dat u zich niet vergist.