The Make

Oisterwijk in Concert live op het Lindeplein gaat door


4 September klinken de muzikale klanken weer op het Oisterwijkse Lindeplein. Oisterwijk in Concert gaat door.

Oisterwijk in concert, end of the year editie (Foto: Annita Schepens)

De organisatie en muzikanten hebben er heel veel zin in; vast en zeker ook het publiek. Gratis toegankelijk, maar uiteraard wel met enige voorwaarden. Er zijn duidelijke looproutes, er wordt aangegeven 1,5 meter afstand te houden, u moet vooraf reserveren (reguliere plaatsen uitverkocht; er zijn nog rolstoelplekken beschikbaar) en er is een gezondheidscheck die vooraf digitaal ingevuld dient te worden (klik hier) Vanwege de maatregelen zijn er minder plekken dan voorheen, en u krijgt per gezin een tafel toegewezen.

Dit alles kan en mag de pret niet drukken; geniet van een muzikale avond met lokaal talent!

Hier alvast een voorproefje: