carnaval 2023

Kerst in de zomer dat kan in Oisterwijk


Op 4 en 5 september speelt theatergezelschap “Amio” in het Natuurtheater hun spectaculaire voorstelling “Het is toch geen kerst!”. Ja, je hoort het goed! Een kerstvoorstelling, midden in de zomer! Waarom? Gewoon, omdat het kan!

Anders dan anders

Een vrolijk en kleurrijk toneel in Natuurtheater Oisterwijk (Foto: Vincent Bouritius en Tom Schoute).

Wie wel eens een voorstelling van Amio heeft gezien, weet inmiddels dat het geen standaard sprookjes zijn. Ook deze zomer komen ze weer met iets geks: Ze vieren kerst met alles erop en eraan! Jingle bells, kerstbomen en ja, zelfs de kerstman komt langs!

Goed doel
Er zit ook een echte kerstgedachte achter deze voorstelling: De helft van alle kaarten wordt gratis weggegeven aan gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Dit jaar zal dat door de beperkte plaatsen iets minder zijn, maar alsnog gaan er bijna 100 gratis kaarten naar minima in Oisterwijk en Tilburg. Om aanspraak te kunnen maken op de gratis kaarten, kun je je melden bij Quiet Tilburg of Stichting Sociaal huis Oisterwijk. Zij zorgen ervoor dat de kaarten terecht komen bij de juiste gezinnen. Ook voor andere bezoekers is de prijs laagdrempelig te noemen. Voor slechts € 8,50 mag je deze super leuke voorstelling zien en draag je bij aan het goede doel.

Kerst extravaganza
Het is toch geen kerst is een muzikale familievoorstelling voor jong en oud. Amio heeft zijn best gedaan om er een heel bijzonder kerstfeest van te maken: Er is een heuse rapbattle, een bijna-beroemdheid, een kerstezel, een kerstkransjesdrama, ganzen, sneeuw, een paard, bakken vol kerstmagie en misschien… heel misschien… als jullie lief zijn… mag je op de foto met de Kerstman! Doe eens gek en zing mee met Jingle bells in zomerse temperaturen!

Kaarten reserveren kan via www.amio.nl/optredens

 

DTZ logo low