carnaval 2023

Een terras vol Oisterwijkse Opkikkers


Woensdag werden 33 gasten verwend door Emelie en Toon Coppens en hun medewerkster van Proeflokaal ‘t Gelag.

Koffie, thee, frisje, heerlijke noedels met kip en verse salade op een heerlijke wijze klaargemaakt door Emelie. Emelie en Toon zetten zich vanaf maart 2020 in voor de medemens die tijdens de lockdowns veel thuis moesten verblijven. Marianne en Yvonne waren er vandaag om een handje mee te helpen. En dat voor een terras vol gasten.

De O’pkikker activiteit is bedoeld voor ouderen met geen of klein sociaal netwerk, mensen die ziek zijn, mensen met een beperking, mensen met een kleine beurs, statushouders en vluchtelingen.

Aanmelden voor deelname kan via mentorhulpoisterwijk@outlook.com of bel 06-47933872 voor meer informatie.

Donaties

Door ontvangen donaties kunnen er dertig gasten uitgenodigd worden bij O’pkikker aan Tafel. Dit wordt aangeboden door stichting Sociaal Huis Oisterwijk in samenwerking met de lokale horeca en Mentorhulp Oisterwijk. Wilt u de activiteiten van stichting Sociaal Huis Oisterwijk ondersteunen? Dat kan door een donatie te doen op bankrekeningnummer NL21 RABO 0340 8810 54.

Een terras vol geniet van de Oisterwijkse O’pkikker (Bron Sociaal Huis Oisterwijk)

Let op: Onderstaande donatieknop is niet voor bovenstaande activiteit, maar voor uw steun aan ons redactiewerk, dat u zich niet vergist.