vacature

De laatste van dit jaar bij Filmplein Oisterwijk


Het befaamde Oisterwijkse Filmplein met de grote openluchtbioscoop komt weer!

Het Filmplein in voorgaande jaren.

Vorig jaar was dit evenement extra bijzonder, omdat veel evenementen niet door konden gaan. Het Filmplein past volgens de organisatie en de gemeente ook dit jaar binnen de mogelijkheden. Uiteraard met de nodige richtlijnen. Zo is er geen ruimte voor eigen stoeltjes of dekentje. De voorstellingen starten bij schemering; meestal rond 21.00 uur; dus kom op tijd en pak alvast een drankje op het gezellige terras.

Reserveren!

De films die op het scherm komen staan hieronder. Als je er iets van mee wil maken, moet je vooraf reserveren op het terras van een van de horecalocaties op het plein. Je krijgt daar volgens de geldende richtlijnen een vaste plek aangewezen, op 1,5 meter afstand van anderen.

01-09 Huisvrouwen bestaan niet 2