carnaval 2023

City Marketeer verlaat promotieteam van Oisterwijk


City Marketeer Piet Duizer heeft afscheid genomen van de Oisterwijkse promotie. Hij heeft in 2,5 jaar tijd de overgang begeleid van de promotie via voorheen de VVV, naar tegenwoordig het Toeristisch Informatie Punt, en alle bijkomende promotionele activiteiten voor recreatief Oisterwijk.

Toon Sanders, vrijwilliger, Voorzitter van het bestuur van de Stichting Centrum Management en lid van de Raad van Toezicht van Stichting City Marketing, neemt tijdelijk enkele functies de Citymarketeer waar: ‘Wij hebben destijds vanuit het Centrum Management aangedrongen om de toenmalige VVV in Oisterwijk te vervangen voor een meer hedendaagse vorm. Er moest iets komen dat meer aansluit bij deze tijd. Dat werd City Marketing.’ De meer dan een eeuw oude VVV werd georganiseerd via het regiokantoor van de VVV in ’s Hertogenbosch; in Oisterwijk was een winkel met informatie en verkoop van diverse recreatieve zaken. Tegenwoordig kent Tiliander na de herhuisvesting een winkel met het Toeristisch Informatie Punt (TIP). Daarnaast zijn er diverse acties ter promotie van onze mooie dorpen en omgeving, met advertenties, posters en bijvoorbeeld de verkiezing tot mooiste dorp van Nederland. Oisterwijk eindigde bij de laatste 5 en kreeg een mooie plek in het ANWB magazine.

Een van de acties ter bevordering van toerisme, waar Piet Duizer aan heeft gewerkt …  (Foto: Toon Sanders)

Piet Duizer werd 2,5 jaar terug aangesteld om de overgang handen en voeten te geven. Hij is per 1 augustus gestopt, omdat voor hem zijn taak was vervuld, en hij meer tijd wil besteden aan privé. Na de zware coronaperiode, en nu het vertrek van Piet, is het volgens Sanders ook een goed moment om te evalueren. ‘Hoe gaat het nu, wat willen we bereiken, en hoe geven we daar vorm aan…’ Tussentijds worden de taken van Piet waargenomen. Toeristen hoeven van dit alles niks te merken; de vrijwilligers van TIP blijven voor hen klaar staan, en alle praktische uitvoering gaat vooralsnog ongewijzigd verder.

TIP Oisterwijk treft u aan de Spoorlaan 82 D in Oisterwijk, of loop vanaf het Lindeplein de trap om naar cultuurcentrum Tiliander. De vrijwilligers staan voor u klaar op maandag van 13.00 tot 16.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. TIP Moergestel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00-18.00 uur en op zaterdag van 8.00-16.00 uur bij Novy van Wezel aan de Rootven 10. Zie ook Bezoekoisterwijk.nl