The Make

Bezoek met kinderen het Poppentheater in Oisterwijk


In het Natuurtheater van Oisterwijk valt weer van alles te beleven, ook voor de kleinste bezoekers.

Marleen Groenland is een van de poppenspeelsters in Oisterwijk.

Zes weken lang vanaf 27 juli tot en met 2 september is er op dinsdag- , woensdag- en donderdagmiddag om 15.00 uur een voorstelling van het Oisterwijkse Poppentheater, met iedere week een andere voorstelling. Samen genieten we van de avonturen van Jan Klaassen en laat je meevoeren door het verhaal van ‘Het blauwe Toverven’! Om voldoende afstand te kunnen houden zullen de voorstellingen verplaatst worden van de Witte Lelie naar het openluchttheater. Daar zal in het midden van de speelvloer een grote circustent verrijzen waarin de kinderen en hun (groot-)ouders op veilige afstand (en altijd droog!) van de voorstelling kunnen genieten. Het poppentheater gaat dus altijd door! De entree bedraagt 5 euro per voorstelling; aanvang 15.00 uur.