ondernemers

Twee doden te betreuren in zelfde pand in Oisterwijk (Update)


Binnen twee dagen zijn in eenzelfde pand in Oisterwijk twee doden aangetroffen.

Het gaat om een overleden persoon op maandag, en vervolgens viel er dinsdag weer een slachtoffer te betreuren. Het betreft twee boven elkaar gelegen duplex woningen in de wijk Waterhoef, waar mogelijk iets mis is, maar nog niet bekend wat. Maandag zou het gaan om een natuurlijke dood. Waaraan de vandaag gestorven persoon is overleden is nog niet bekend.

De politie en brandweer zijn dinsdag aan het einde van de middag ter plaatse gekomen en hebben de situatie in onderzoek. Er is een meetploeg ter plaatse en de weg en woningen zijn door de politie afgesloten. Er werd onderzocht of beide situaties verband met elkaar hebben. Omwonenden komen samen en leven mee.

Update

Volgens de politie, die samen met de brandweer de situatie uitvoerig heeft onderzocht, blijkt het een bizar toeval. ‘Het betreft in beide gevallen een natuurlijk overlijden. De Brandweer heeft gisteren nog metingen gedaan en niets geconstateerd. Ook wij zijn tot de conclusie gekomen dat er geen verdere omstandigheden waren die kunnen wijzen op een misdrijf of iets anders. Bizar toeval dus,’ aldus de woordvoerder van de Politie.

Wij wensen de nabestaanden veel sterkte!

 

Politie en brandweer kwamen af op een melding van een vreemde geur (Foto: Toby de Kort)