Krekul

Laatste schooldag voor fusie scholen Pannenschuur Oisterwijk


Vrijdagmiddag om 12.30 uur sloten Den Akker en De Molenhoek definitief de deuren. De scholen gaan fuseren.

Schuimparty! (Foto: L. Sanders en H. van Abeelen).

Het was voor beide scholen de laatste schooldag onder de oude naam. Na de vakantie gaan zij samen verder onder de naam: De Groene Parel. Afgelopen week was op beide scholen een afscheids-/feestweek. Met een vossenjacht, fotopuzzeltocht, springkussens en een schuimparty op het schoolplein. Met de hulp van vele ouders werd het een geweldige week.

Een aantal maanden geleden werd de nieuwe naam al bekend gemaakt. Bij zo’n nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw logo. De onthulling werd gedaan met hulp van Jenoah, zij is namelijk het creatieve brein achter deze nieuwe naam. Vrijdagmiddag begonnen ook meteen alle bouwwerkzaamheden in de school, zodat de kinderen en leerkrachten over zes weken kunnen starten in een mooie nieuw schoolgebouw.

De onthulling van de nieuwe naam (Foto: L. Sanders en H. van Abeelen).