bosch car service

Kom kijken naar internationaal padeltoernooi bij Sla Raak in Oisterwijk


Donderdag is bij Sla Raak een uniek internationaal padeltoernooi gestart. Tot en met zondag is op hoog niveau de snel populair geworden racketsport te bewonderen.

Padeltoernooi bij Sla Raak Oisterwijk (Foto: Paul Francken)

Bijzonder is dat de sport haar oorsprong kent in Spanje, veel vakantievierende Nederlanders in Spanje het eerste met de sport in aanraking kwamen, en het juist ook de Spanjaarden zijn die naar Oisterwijk zijn gekomen voor dit officiële toernooi. De buitenlandse gasten verblijven in een hotel in Oisterwijk. Daarnaast zijn er ongeveer 50 buitenlandse deelnemers, ook uit Italië, Mexico, Qatar en België.

Wie wil is welkom bij Sla Raak aan de Moergestelseweg 32 B om dit toernooi te aanschouwen. Uiteraard dient men wel de corona maatregelen te volgen. (Voor tijden en programma klik hier) En wie de spelers wil spreken of toejuichen, weet dan dat de voertaal Spaans, Italiaans, Nederlands of Oisterwijks is, afhankelijk van de spelers, of net wie er antwoord geeft…

Bij LOVO kijkt u komende week naar een videoverslag.