glasvezel

In Haaren kan je smeren voor KWF


Bij Pannekoekenhuis Belveren staat er vanaf deze week zonnebrandcrème op het terras; gratis voor alle bezoekers, en bij gebruik doneert de ondernemer een bedrag aan het KWF.

Gratis, een goede bescherming, en een donatie door de ondernemer.

Nu de zon zich weer regelmatig laat zien is het voor iedereen belangrijk om goed te smeren. Hein Verhoeven, eigenaar van Pannekoekenhuis Belveren, besloot daarom zijn gasten eens iets anders aan te bieden: “Wij bieden onze gasten sinds deze week gratis zonnebrandcrème aan, die ze zelf kunnen pakken vanuit een handige dispenser op ons terras. Zo bieden we al onze gasten de mogelijkheid zich goed te beschermen tegen de zon, terwijl ze genieten van lekker eten en het zomerse weer.” Bescherming tegen de zon is belangrijk; UV-straling kan namelijk ongemerkt veel schade aanrichten aan de huid.

KWF
“Door gratis zonnebrandcrème op ons terras aan te bieden, hopen we een steentje bij te dragen aan die bewustwording,” legt Hein Verhoeven uit, én “voor iedere liter zonnebrandcrème die door onze gasten wordt weggesmeerd, doneren we samen met CareLyn een financiële bijdrage aan KWF Kankerbestrijding.” Meer dan 70 restaurants doen mee. Maak er gebruik van, want wie smeert, doneert!