genieten

Hap & Trap Haaren en met de opbrengst vieren we carnaval


Haaren, een bourgondisch dorp met een rijke traditie aan gezellige activiteiten. Zowel vroeger als nu hebben we vele horecagelegenheden die ieder op hun eigen wijze het lekkerste naar boven halen en dit graag met u willen delen. Ook CV De Strûivenwèners houdt van gezelligheid en het goede bourgondische leven. En wat gebeurt er als je bovenstaande ingrediënten samenbrengt. Dan ontstaat de eerste editie van Hap & Trap Haaren!

Het zal een smakelijke zondag worden op 12 september. Vanaf 16.00 uur wordt u verwacht op de fiets bij een van de 5 deelnemende horecagelegenheden. U start op een vooraf aangegeven locatie en krijgt een routekaart en tijdschema mee. Bij alle 5 de locaties krijgt u een geweldig gerecht en een lekker drankje. Kortom ‘sportiviteit’ gecombineerd met een natje en een droogje. Tevens is er volop tijd om gezellig een praatje te maken met alle andere deelnemers. Er worden 4 groepen samengesteld van maximaal 50 personen.

Uiteraard betalen de deelnemers voor de genuttigde gerechten en drankjes, en een deel daarvan is voor het Haarens carnaval.

Klik en lees hier meer, om vervolgens aan te melden!