vacature

Gewonde bij aanrijding in Oisterwijk


Zondagmorgen omstreeks 11:30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Moergestelseweg in Oisterwijk.

Aanrijding bij het tankstation in Oisterwijk (Foto: Toby de Kort).

Een oudere automobilist reed over de Moergestelseweg en nam de afslag van de uitrit van het tankstation, in plaats van die naar de parkeergarage van het appartementencomplex aldaar. Niets vermoedend reed de automobilist achteruit en zag daarbij een auto op de hoofdrijbaan over het hoofd. De vrouw in die auto kon de man niet meer ontwijken, waarna een aanrijding volgende.

Door de klap schoot de auto van de man door en kwam in de bosjes van het tankstation terecht. Politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De man in de auto had last van zijn nek en zijn rug. Hij is naar het ziekenhuis in Tilburg vervoerd. De politie onderzoekt de zaak en een berger kwam ter plaatse om de ravage op te ruimen.

Deze oldtimer moest het ontgelden (Foto: Toby de Kort).