bosch car service

Bezoek Oisterwijk tijdens de zomerse garagesale


Geannuleerd

Bezoek Oisterwijk deze zomer met de garagesale in de wijken Westend, Waterhoef en Pannenschuur.

Families Van de Ven en Kosters op het plein achter de Apollolaan zoeken de schaduw op (Foto: Carien van de Pas)

Garagesales in Oisterwijk. Op drie zondagen worden er weer garagesales georganiseerd in diverse wijken. Op 18 juli in het Westend, op 12 september in de Pannenschuur en op 26 september in de Waterhoef. Allen tussen 10:00 en 15:00 uur!

Tijdens deze zondag kun je als verkoper vanuit je garage, voortuin of openbare ruimte bij je woning spullen verkopen. Jij blijft dus lekker thuis, terwijl de kopers naar je toe komen. Maak gebruik van je verkooptechnieken en geniet van deze dag waarbij buurtbewoners op de been zijn.

Natuurlijk zijn alle inwoners en recreanten van de gemeente en omstreken van harte welkom om deze gezellige garagesale te bezoeken en er spullen over te nemen. Deelname is gratis.

Wilt u deelnemen als verkooppunt? Meld u dan alvast aan via mail! Voor de garagesales Westend en Pannenschuur: garagesaleoisterwijkpannenschuur@hotmail.com Voor de garagesale Waterhoef: garagesalewaterhoef@hotmail.com