vacature

Begin je zaterdag goed met het Taalcafé


Ontmoeten, uitwisselen, integreren doe je bij het Taalcafé.

In groepjes elkaar de taal leren (Foto: Karina Aminova)

Voor iedereen die graag beter Nederlands wil leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen, is er op alle zaterdagen van 11.00 tot 12.30 uur in de Bibliotheek in Oisterwijk het Taalcafé. Bij het Taalcafé Oisterwijk kunnen mensen terecht die de Nederlandse taal nog niet zo goed spreken. In een ontspannen sfeer, zonder verplichtingen ga je met een taalvrijwilliger in gesprek. Je ontmoet nieuwe mensen, praat samen over algemene onderwerpen en leert van elkaars culturen.

Taalvrijwilliger worden?

Meld je aan als je het leuk vindt om met de taalleerders in gesprek te gaan en ze wat te vertellen over het leven in Nederland. Je leert zelf ook bij over andere culturen en je draagt bij aan de integratie van de taalleerder. Volg je een studie? Dan is het Taalcafé ook geschikt als maatschappelijke stage.

Aanmelden of informatie vragen kan via oisterwijk@bibliotheekmb.nl