glasvezel

BeetjeDansen festival in Haaren gaat helaas niet door


Een van de eerste grotere events die door zou gaan, kan helaas niet verder. Een dag voor aanvang werden de coronaregels aangepast…

Het BeetjeDansen Event in Haaren

 

Beste bezoekers,

Met absolute verslagenheid moeten wij bekendmaken dat #BeetjeDansen Outdoor 2021 en REAWAKE Festival dit jaar niet door mogen gaan. Woorden schieten te kort voor deze situatie die wij allen op dit moment nog niet kunnen bevatten. 💔

Het gehele festivalterrein staat klaar om jullie in grote getalen te mogen ontvangen en wij konden niet wachten om jullie ein-de-lijk weer te zien na deze lange periode zonder evenementen. Helaas heeft de overheid besloten dat evenementen vanaf morgen niet meer mogen plaatsvinden. Wij zijn van mening dat onze evenementen op een veilige en verantwoorde manier georganiseerd kunnen worden en zijn dan ook enorm teleurgesteld in deze beslissing.

Onze vrijwilligers, partners, leveranciers en artiesten stonden te popelen om samen met jullie, onze bezoekers, van start te mogen gaan. Helaas mag het niet zo zijn…

Aan ons nu de taak om alles op een rijtje te zetten en te kijken wat dit gaat betekenen. Voor ons is deze beslissing ook totaal onverwacht. Daarom vragen we om jullie begrip en tijd en hopen we binnen vier weken bij jullie terug te komen met meer informatie over je ticket(s).

Bedankt voor jullie begrip. ❤️

Aldus de organisatie,

Burgemeester (midden) bezoekt Beetje Dansen (Foto: Gemeente Oisterwijk)

Burgemeester Hans Janssen heeft vrijdagavond een bezoek gebracht aan de organisatie, die helemaal klaar stond voor een spetterend weekend. Maar het mag niet zo zijn. Hans Janssen: “Wat een teleurstelling voor de organisatie, voor de grote groep vrijwilligers en voor de vele bezoekers die wilden komen. Een vergoeding maakt dat niet goed. Ik hoop voor de organisatie op begrip en coulance van de bezoekers. Dan kan de stichting de annulering opvangen.”