anytime

Beeldbank Oisterwijk: Il Grigio Haaren


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

 Il Grigio Haaren

Il Grigio, een fragment uit de film van NTS

Ook voor het Haarense jeugdcircus Il Grigio kwam 2021 met zóveel onzekerheden door corona dat het bestuur voor dit jaar moesten besluiten geen nieuwe voorstelling in het leven te roepen. Dit tot verdriet van de 60 jonge artiesten die staan te trappelen om de piste opnieuw in te mogen én de vele vrijwilligers die het geheel begeleiden en organiseren. Eén kleine troost, er zijn schitterende beelden uit de beginperiode van het circus! Dit jaar zou men het 60-jarig bestaan vieren, nagenoeg bij de start van het circus -in 1963- zond de Hilversumse NTS / KROtelevisie een opnameploeg om het bijzondere circus vast te leggen en uit te zenden. Het immer zeer gewaardeerde circus wordt jaarlijks door gemiddeld 10.000 personen bezocht!

 

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk