ondernemers

Vacature: Medewerker Techniek bij Tiliander Oisterwijk


Cultuurcentra Tiliander en Den Boogaard in de gemeente Oisterwijk zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor op de afdeling (theater-)techniek; iemand die van aanpakken weet, die goed kan samenwerken, een gastheer en met een passie voor professioneel- en amateurtheater.

Wat bieden wij?

– Een contract voor minimaal 20 – 30 uur per week. Meer uren en/of een combinatie met een eigen bedrijf is bespreekbaar;
– Functiegroep 4 CAO Nederlandse Podia, functie all-round podiumtechnicus ;
– Veel variatie in de uit te voeren werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde;
– Twee locaties waar jij je vak kunt uitoefenen (o.a. een vlakke vloer theater);
– Een gezellig en hardwerkend hecht team met hart voor de zaak;
– Ingangsdatum medio september.

Over Tiliander en Den Boogaard

Beide cultuurcentra zijn het hart van de samenleving. Letterlijk, want Tiliander staat in hartje Oisterwijk en Den Boogaard in hartje Moergestel.
Lokale verenigingen zijn een graag geziene gast en vele organisaties weten de centra te vinden voor vele evenementen. Van een kleine vergadering van 10 personen tot een groot feest met 400 bezoekers en van zakelijke evenementen tot Sinterklaas. Naast zo’n 35 professionele voorstellingen en 20 films vinden er ook meer dan 50 amateurvoorstellingen plaats.
Wij nodigen je uit om te solliciteren! Je motivatiebrief en curriculum vitae kun je sturen naar directie@tiliander.com t.a.v. Hans van der Sanden

Bedien jij de knoppen?

Uw vacature

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low