anytime

U kunt in gesprek met Gemeente Oisterwijk over goed en betaalbaar wonen!


Gemeente Oisterwijk stelt dit jaar haar nieuwe Woonzorgvisie op. Daarin komt het gemeentelijke beleid rondom ‘wonen’ en ‘wonen met zorg’ te staan. De komende tijd worden daarom bijeenkomsten met betrokken partijen gehouden, ook met inwoners.

Wonen in Oisterwijk (Bron: Gemeente Oisterwijk).

Tijdens vier bijeenkomsten kunnen inwoners en organisaties die actief zijn in de gemeente in gesprek over het wonen en leven in elk van de vier kernen van de gemeente.

De data voor de bijeenkomsten zijn als volgt:
Moergestel, woensdag 23 juni, 19-21 u
Oisterwijk, donderdag 29 juni, 19-21 u
Heukelom, woensdag 7 juli, 19-21 u
Haaren, donderdag 8 juli, 19-21 u

In deze online bijeenkomsten komen in ieder geval aan de orde: Betaalbare woningen; Prettig wonen voor iedereen ( met extra aandacht voor ouderen en zorgvragers); Een leefbare woonomgeving en Kwaliteit van bestaande woningen (verduurzaming, levensloopgeschiktheid).

Aanmelden kan tot 18 juni via ruimte@Oisterwijk.nl. Meldt daarbij in ieder geval voor welk van de bijeenkomst(en) u zich aanmeldt, en wat uw mailgegevens zijn of de mailgegevens van de deelnemer(s) uit uw organisatie. Zo kan de gemeente ervoor zorgen dat u voorafgaand aan de bijeenkomst een link krijgt waarmee u kunt deelnemen aan de online bijeenkomst.

Vervolgproces
Naast deze bijeenkomsten organiseert de gemeente nog meer bijeenkomsten om input te verzamelen voor de woonzorgvisie. Er is ook een ‘middag van de sociale huur’, een werksessie over ‘wonen en zorg’ en een ‘marktkennerspanel’. In het najaar gaat de gemeente met klankbordgroepen vanuit verschillende sectoren in gesprek om de woonzorgvisie verder uit te werken, met het streven de visie in 2021 af te ronden.