anytime

Ook voor de jonge mantelzorger een extraatje


Het is deze week de week van de jonge mantelzorger. Het jongerenwerk wil daarom een compliment uitreiken aan deze doelgroep middels een cadeaubon.

Jonge Mantelzorgers ontvangen een waardering

Is er bij jou thuis iemand lang ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? Maak je je daarover vaak zorgen? Moet je thuis vaak meehelpen? Of zorg je vaak voor je familielid? Dan ben jij een jonge mantelzorger! Ook dit jaar ligt er voor jonge mantelzorgers uit Oisterwijk een cadeaubon klaar als extra waardering.

Het zorgen voor een familielid, in combinatie met je opleiding, vrienden en hobby’s is pittig, helemaal in deze tijd. Hoe zorg je nou goed voor jezelf? En welke ondersteuning is er voor je? Ook met deze vragen kunnen we je helpen.

Dus wil jij in aanmerking komen voor de cadeaubon en heb je vragen waar het jongerenwerk je misschien mee kan helpen? Meld je dan aan via marcel@r-newt.nl

DTZ logo low